designAtt skapa saker kan vara en otrolig upplevelse av ett antal olika anledningar. Det kan till exempel vara rogivande och ge dig en paus från vardagen där du helt enkelt sitter djupt i dina egna tankar och skapar någonting med dina händer. Men det kan även vara någonting som du gör för att släppa loss totalt för att ha riktigt roligt medans du skapar.

Om design och att skapa själv

Oavsett hur just du tycker om att skapa saker så finns det en sak som vi alla har gemensamt, vi tycker om design helt enkelt. Det är därför denna webbsida finns, för att du ska kunna hitta information och inspiration om att skapa olika saker. Trots att det finns artiklar om allt från hur du syr dina egna kläder till hur du enkelt gör dina egna hyllor och mer så finns det en sak som allt innehåll på sidan har gemensamt, det handlar om design. Att skapa någonting från en originell design ger dock en otrolig frihet vilket är varför du kommer att hitta instruktioner här som måste följas exakt för att få ett bra resultat. Du får helt enkelt grundläggande riktlinjer eller information om hur du skapar olika saker som du sedan kan använda dig av för att göra någonting alldeles eget som är unikt för just dig. Några sidor som jag själv har designat inom spel: www.keno-resultat.com Storspelare.com 

Inte endast om att skapa själv

Det handlar dock inte enbart om att skapa här, det finns också information om hur du till exempel kan se om ett konstverk är ett original eller hur man undviker obehagliga överraskningar efter att ha spenderat en hel del pengar på ett verk. Så, om du älskar design kan du, helt enkelt, hitta en hel del underhållande läsning på denna sida.